Miksi kuulua Kopulaan?
Näkyvin osa Kopulan toimintaa ovat sen järjestämät tapahtumat. Jäsenenä olet tervetullut osallistumaan mm. pikkujouluihin, teatterikäynteihin, sitseille, elokuvailtoihin, jokaviikkoisille päiväkahveille ja museovierailuille. Kopula pyrkii järjestämään jäsentensä näköistä toimintaa ja myös aika ajoin tiedustelemaan opiskelijoilta, millaisia tapahtumia Kopulan pitäisi juuri heidän mielestään järjestää. Kopulan jäsenenä sinulla on myös äänioikeus yhdistyksen kokouksessa sekä mahdollisuus hakeutua Kopulan hallitukseen tai sen ulkopuoliseksi vastaavaksi. Jäsenmaksun maksamalla ennen kaikkea tuet varsin pienen ainejärjestön toimintaa ja varmistat osaltasi sen, että Kopula voi jatkaa toimintaansa myös jatkossa.

Miten liityn?
Yhdistykseen voivat liittyä kaikki Tampereen yliopiston opiskelijat maksamalla vuosittain jäsenmaksun. Jäsenyyden hinta vuodelle 2024 on 5 euroa (erillinen liittymismaksu on 2 euroa, joka maksetaan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun yhteydessä). Pyydä maksuohjeet sähköpostitse rahastonhoitajalta (pirita.kukkonen[at]tuni.fi) ja täytä oheinen jäsenlomake (aukeaa uuteen ikkunaan).
HUOM! Muistathan päivittää tietosi tarvittaessa!

Kopulan kannatusjäseneksi?
Kannatusjäsenyys on tarkoitettu lähinnä muille kuin opiskelijoille, esimerkiksi alumneille ja muille toiminnasta kiinnostuneille. Kannatusjäsenmaksun maksamalla voi nimensä mukaisesti kannattaa ja tukea Kopula ry:n toimintaa. Kannatusjäsenyyden hinta vuodelle 2024 on 15 euroa. Kannatusjäsenet saavat oikeuden osallistua Kopula ry:n tapahtumiin, mutta äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa kannatusjäsenillä ei ole.
Lisätietoa kannatusjäseneksi liittymisestä saa lähettämällä sähköpostia rahastonhoitajalle osoitteeseen pirita.kukkonen[at]tuni.fi tai koko Kopula ry:n hallitukselle osoitteeseen kopulanhallitus[at]lists.tuni.fi.

HUOM! Kopulan kannatusjäsenillä nyt myös oma sähköpostilista!
Koska kaikki Kopulan varsinaisille jäsenille lähetetyt viestit eivät koske kannatusjäseniä, on heille nyt perustettu oma lista. Sinne jokaisen kannatusjäsenen tulisi liittyä saadakseen kannatusjäsenille tarkoitettuja viestejä, kuten tiedotteita Kopulan tapahtumista, joihin kannatusjäsenillä on pääsy.
Ohjeet listalle liittymiseen löytyvät täältä.