Sähköpostilistat

Kopulalla on käytössä oma viestintäkanava, sähköpostilista KOPULA. Kopula-listalla tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista sekä muusta ainejärjestöön, Treyyn tai esim. suomen opiskelijoiden työllistymiseen liittyvistä asioista. Yliopiston puolesta suomen opiskeluun liittyviä ilmoituksia julkaistaan yliopiston intrassa, josta voit tilata ilmoitukset suoraan sähköpostiisi.

Kopulalla on myös oma sähköpostilista kannatusjäsenille. Siellä tiedotetaan kannatusjäseniä koskevista asioista, kuten Kopulan tapahtumista joihin kannatusjäsenet voivat osallistua.

HUOM! Kaikissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhtyettä viestintävastaaviin sofia.kannosto[at]tuni.fi tai carolina.roinila[at]tuni.fi

Näin liityt postituslistalle:

Listalle voi liittyä selaimella osoitteessa
https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/kopula
tai lähettämällä osoitteeseen kopula-request@lists.tuni.fi viestin, jonka otsikko on subscribe.

Kopulan muut listat:

https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/kopulan-kannatusjasenet


Kopulalla on myös suljettuja listoja, joita ovat KOPULANHALLITUS-lista sekä KOPULANFUKSIT-lista. Listojen nimet kertovat listojen tarkoituksesta – näillä listoilla ylläpitäjä liittää ja poistaa jäsenet.

Näin lähetät viestejä postituslistalle:
Kuka tahansa voi lähettää sähköpostia kaikille Kopulan sähköpostilistoille, mutta toivomus olisi, että mahdollisuuksien mukaan viestit lähetetään ensin Kopulan hallituksen listalle, josta hallituksen jäsenet lähettävät ne eteenpäin esimerkiksi osana laajempaa viikkokatsausta. Mikäli et ole varma, mille listalle viesti kannattaa lähettää tai onko sen sisältö sopiva suomen kielen opiskelijoiden listalle, kannattaa aina lähestyä sähköpostilistoista vastaavia henkilöitä. Muissakin kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä viestintävastaaviin sofia.kannosto[at]tuni.fi tai carolina.roinila[at]tuni.fi.

Lähettääksesi viestin sähköpostilistalle laita viestin vastaanottajaksi joku seuraavista osoitteista:
kopula[at]lists.tuni.fi – yleinen ainejärjestön ja Treyn tiedotus sekä keskustelu
kopulan_kannatusjasenet[at]lists.tuni.fi – Kopulan kannatusjäsenten tiedotus heitä koskevista asioista, kuten Kopulan tapahtumista. Varmista sisällön sopivuus esim. hallitukselta ennen viestin lähettämistä.
kopulanhallitus[at]lists.tuni.fi – Kopulan hallituksen keskustelukanava sekä esim. palautetta, kysymyksiä ja ideoita ainejärjestön toimintaan liittyen kannattaa lähettää tähän osoitteeseen.
kopulanfuksit[at]lists.tuni.fi – fuksien keskustelukanava sekä tuutoreiden fukseille kohdistettu tiedotuskanava