Sähköpostilistat

Kopulalla on käytössä oma viestintäkanava, sähköpostilista KOPULA. Kopula-listalla tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista sekä muusta ainejärjestöön, Tamyyn tai esim. suomen opiskelijoiden työllistymiseen liittyvistä asioista. Yliopiston puolesta suomen opiskeluun liittyviä ilmoituksia julkaistaan opiskelijan työpöydällä, josta voit tilata ilmoitukset suoraan sähköpostiisi.

Kopulalla on myös oma sähköpostilista kannatusjäsenille. Siellä tiedotetaan kannatusjäseniä koskevista asioista, kuten Kopulan tapahtumista joihin kannatusjäsenet voivat osallistua.

HUOM! Kaikissa ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilistavastaavaan (anniina.malm[at]tuni.fi)!

Näin liityt postituslistalle:

1. Lähetä viesti suoraan sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen listserv[at]uta.fi
2. Viestin otsikolla (Subject) ei ole väliä, sitä ei lue kukaan.
3. Viestin ensimmäiselle riville kirjoita seuraava teksti:

SUBSCRIBE kopula Etunimi Sukunimi

jos olet Kopulan varsinainen jäsen TAI

SUBSCRIBE kopulan_kannatusjasenet Etunimi Sukunimi

jos olet Kopulan kannatusjäsen.

4. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi listalle. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile mikäli et saa sitä välittömästi.

Näin eroat postituslistalta:

1. Lähetä viesti suoraan sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen listserv[at]uta.fi.
2. Viestin otsikolla (Subject) ei ole väliä, sitä ei lue kukaan.
3. Kirjoita viestin ensimmäiselle riville jompikumpi seuraavista teksteistä:

SIGNOFF kopula

jos olet Kopulan varsinainen jäsen TAI

SIGNOFF kopulan_kannatusjasenet

jos olet Kopulan kannatusjäsen.

4. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo että sinut on poistettu listalta. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile mikäli et saa viestiä välittömästi. Jos et saa ilmoitusviestiä, ja selvästi kuulut edelleen listalle (postilaatikkoosi tipahtelee viestejä listalta), kokeile uudelleen.

Kopulan muut sähköpostilistat
Kopulalla on myös suljettuja listoja, joita ovat KOPULANHALLITUS-lista sekä KOPULANFUKSIT-lista. Listojen nimet kertovat listojen tarkoituksesta – näillä listoilla ylläpitäjä liittää ja poistaa jäsenet.

Näin lähetät viestejä postituslistalle:
Kuka tahansa voi lähettää sähköpostia kaikille Kopulan sähköpostilistoille, mutta toivomus olisi, että mahdollisuuksien mukaan viestit lähetetään ensin Kopulan hallituksen listalle, josta hallituksen jäsenet lähettävät ne eteenpäin esimerkiksi osana laajempaa viikkokatsausta. Mikäli et ole varma, mille listalle viesti kannattaa lähettää tai onko sen sisältö sopiva suomen kielen opiskelijoiden listalle, kannattaa aina lähestyä vaikkapa sähköpostilistoista vastaavaa henkilöä. Muissakin kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilistavastaavaan (anniina.malm[at]tuni.fi).

Lähettääksesi viestin sähköpostilistalle laita viestin vastaanottajaksi joku seuraavista osoitteista:
kopula[at]uta.fi – yleinen ainejärjestön ja Tamyn tiedotus sekä keskustelu
kopulan_kannatusjasenet[at]uta.fi – Kopulan kannatusjäsenten tiedotus heitä koskevista asioista, kuten Kopulan tapahtumista. Varmista sisällön sopivuus esim. hallitukselta ennen viestin lähettämistä.
kopulanhallitus[at]uta.fi – Kopulan hallituksen keskustelukanava sekä esim. palautetta, kysymyksiä ja ideoita ainejärjestön toimintaan liittyen kannattaa lähettää tähän osoitteeseen.
kopulanfuksit[at]uta.fi – fuksien keskustelukanava sekä tuutoreiden fukseille kohdistettu tiedotuskanava